Uw Partner in.. Computerhulp en Reparaties

Camerabewaking en Cameratoezicht Bij ons bent u aan het juiste adres

Uw beveiligingsspecialist tegen.. Virussen, Spyware, Malware

Data Recovery Service maak meteen een afspraak

Virussen Spyware Malware

In onze moderne maatschappij zijn woorden als virus, spyware, en malware inmiddels gemeengoed geworden. Waar een virus ooit begon als een onschuldig grapje van studenten is deze software vandaag de dag tot een reële bedreiging uitgegroeid. Vooral nu het Internet zover in onze maatschappij is geintegreerd dat we niet meer zonder zouden kunnen leven.

Beveiligingspakketten zijn er in overvloed. Bedenk wel, de grootste veiligheid ligt in u zelf en een verantwoord gebruik van uw computer. Een virusscanner heeft de functie van een vangnet maar is nooit iets om op blind te staren.

Als u geplaagd wordt door virussen, malware, adware, trojan horses, etc. kan Van De Ven - ICT - Zoutelande alle ongewenste software die ten onrechte op uw computer aanwezig is van uw computer verwijderen.

Ook voor de aanschaf van beveiligingspakketten, vragen over de gevaren van Internet, de beveiliging van uw computer en uw netwerk, de te nemen maatregelen of het verwijderen van ongewenste software. Bent u bij ons aan het juiste adres.