Uw Partner in.. Computerhulp en Reparaties

Camerabewaking en Cameratoezicht Bij ons bent u aan het juiste adres

Uw beveiligingsspecialist tegen.. Virussen, Spyware, Malware

Data Recovery Service maak meteen een afspraak

Camerainstallaties

 

Camerabewaking voor particulier en bedrijven

 U wilt graag een oogje in het zeil houden, ook als u niet aanwezig bent. Met een professioneel camerabewaking systeem heeft u een paar extra ogen op elke plek die u wilt bewaken.

Gemakkelijk voor veel situaties thuis of op het werk. Het is een aantoonbaar (preventief)middel tegen diefstal, vandalisme en overvallen.

 


HD IP camerabewaking maakt veel mogelijk, overal real-time camerabeelden bekijken en opvragen, opname en waarschuwen bij een bepaalde gebeurtenis, maar ook b.v. klanten tellen of missende objecten registreren. De mogelijkheden van camerabewaking zijn bijna eindeloos!

Onze adviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende bewakingscamera opties en stellen samen met u een complete camerabewaking oplossing samen door bijvoorbeeld sterke infrarood nachtcamera’s te combineren met binnen camera’s.

Wij plaatsen de benodigde camerasystemen en verzorgen het reguliere onderhoud van uw bewakingscamera’s voor een lange levensduur.

Door de hoge (HD) Beeldkwaliteit, Flexibiliteit van installatie en de vele opties bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u vrijblijvend door ons adviseren!

 

Wilt u advies over een geschikt systeem voor uw situatie
of heeft u andere vragen? Neem direct contact met ons op: